Bygger op mod vinteren..😌

Sveske spiser & spiser..

så hun er klar til den estiske vinter 🌌 vejret er slået helt over, og i går havde vi slud. Og så nu når det bliver september, glæder mig..

jeg har kunne se, på alle de billeder vi har taget gennem årene, at efterår & vinter er vores tid.

Det er et andet billede, fra en morgen jeg har vist nogle gange.. men som jeg skrev lige før her, så kunne angst få mig til at vælge et mere kantet & ikke så fint billede tidligere..

for det er sådan, angst ændrer ens tankegang 🙂 men nu blev jeg i stand til faktisk at vælge godt, og det siger jo noget godt om, at tingene er på sporet.

Teivi’s hjemme-strikkede hue til mig, som jeg virkelig elsker 💕 og så holder den mig varm, også med kærlighed! Så når jeg går ud der kl. 6 om morgenen og tager billeder..

så er den og også de hjemmestrikkede fotografi-handsker ved at være i brug.

Jeg har virkelig arbejdet meget med billederne her i bloggen den seneste uge, for netop som jeg skrev.. så er den ting også et arbejde med min angst-diagnose 😌

Kender I det her med, at sommeren kan være så hektisk..? Og at man egentlig er lidt lettet, når tingene ikke skal være så bikini-krop og hurtige.

Lige siden efterskolen, hvor jeg passede hestene, har jeg virkelig nydt at stå helt tidligt op, og så gå ud i frostvejr og hjem igen og have varm kaffe & med stearinlys. Det er meget mig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s