Så på dyr lejlighed i Estlands Hellerup.. og lærte så meget om os selv 🌻

Hej allesammen..

har I det også godt? Også med sådan dem I er? 🦋 Vi er netop kommet hjem fra at se på en lejlighed, jeg laver kaffe, Teivi hygger med garn og iPad..

og vi købte is på vejen hjem 🙂 den vi så, ligger i Estlands Hellerup, for vi tænkte, at det kunne være os.. og det viste sig, at vi slet, slet ikke kan være i det.

Vi kunne ikke trække vejret sådan symbolsk, havde angst over at gå rundt mellem møblerne, følte at Sveske ikke kunne være Sveske..

at vi ikke kunne være skøre os, der går i søde lyserøde sokker, laver blog og får pension 💕 og omg, det var et problem, at vi ikke tog designer tøj på ud at se den..

og jeg trænger lidt til at blive klippet, og det var også et problem.. og at jeg ikke taler flydende estisk var et problem..

42331341-5D9B-4B72-927D-68600BC0708B

at vi ikke har et fjernsyn tog de for, at vi sikkert ikke har råd til et.. men de har jo et designer TV, fancy Estland Hellerup.. og at vi vælger ikke at have et TV var ikke blandt deres muligheder.

At vi liker at lave spaghetti bolognese i stedet for fisk var et problem i den bygning, og at vi går på cafe i stedet for restaurant ville også være et problem.

Men helt ærligt, hvem er de mest omgængelige personer, som er easy going, lette om hjertet, og som kan finde ud af nogle gange at grine & have det sjovt 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s