Drøm fra barndommen er gået i opfyldelse 💕

Hej 🙂

Jeg vil gerne fortælle jer om en dagdrøm, jeg havde allerede som virkelig ikke ret gammel, og som er blevet meget klar..

nu når vi endelig har den 🦋 og Teivi har faktisk den samme drøm.

At være helt kulturelt danske sammen, Teivi har ikke noget estisk i sig længere, og hun er glad for det, så det er fint 💕

3D3EA010-7BE2-4833-BA65-9A4CA18EF468

Og så bo i udlandet, men på en måde hvor vi forstår kulturen som lokale, og kan navigere helt i den som lokale..

som Teivi jo også oprindeligt er, og så bare leve helt dansk ellers 🙂 og vi er helt enige om det, Teivi & jeg. Hun sagde lige, at hun har indset hvor meget arbejde hun har gjort for det psykisk.

Teivi har aldrig fulgt estisk kultur ret meget, hun har været søgende efter værdier inden vi mødtes.. og så åbnede Danmark sig i hendes liv 🙂

Og det er netop drømmen om et spændende liv med en masse kærlighed, som også er en nem hverdag praktisk. Og det er netop det, vi er meget tæt på at have færdig-bygget.

9942AE86-B6C8-41E0-B308-8322A46304B2

Hvor vi får en praktisk nemmere hverdag efter alt det nyt hjem m.m. Og så er det tit, når man flytter til udlandet, at drømmen ikke bliver så fantastisk..

netop fordi man kæmper med at forstå den nye kultur. Og det er langt mere hårdt, end det lyder. Så at vi har den baggrund, at vi forstår alt her i Estland, og taler estisk..

og Teivi jo er født her 🙂

og så bare har tilvalgt Danmark, og danskeres måde at føle, tænke & leve på, og har arbejdet superhårdt for at nå den ting 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s