Det er blevet in at klare sig godt & være sød ved sin kæreste ☀️

Hej allesammen..

i takt med at verden er blevet fornyet, og en dramatisk anden type unge vokser op end tidligere, ændrer det verden komplet.

Der er sat helt nye standarder for, hvordan personer skal være 🙂 det kan give et pres.. men Teivi & jeg synes, at hvis tidligere..

man ikke opførte sig fint, så skal man føle et pres. Og man kan jo bare leve op til at tænke åbent, acceptere indvandrede, homoseksuelle..

og behandle sine omgivelser godt 💕 i takt med de komplet ændrede værdier i verden helt globalt..

er det blevet in, og som det er godt at være som person.. at klare sig godt, have styr på hverdagen & behandle sine veninder & sin kæreste godt 🙂

Der stod i DR, at unge ikke tolererer utroskab. Når man kigger tilbage i tiden.. det snakker vi ikke om.

Og at man viser følelser & snakker åbent om følelser uden mure omkring sit hjerte, og hvor man ikke behøver at frygte at åbne op.. for andre tager det som en fantastisk ting 🦋

De værdier er kommet i verden, og jo flere nye personer der bliver født & vokser op fra nu af, i den her forandrede verden..

jo mere åben & fri bliver verden 🙂 og der er en vej endnu! Fordi mange, der er bare lidt ældre end Teivi & jeg, ikke kan lide at se homoseksuelle..

stemmer på Dansk Folkeparti og samler på ting i stedet for oplevelser, og det gør ikke en lykkelig.

En ting, der virkelig er in bl.a. unge er at faktisk vise noget glæde 🙂 og ikke en forkvaklet lade som om.. som tidligere tider.

Og så har der været et massivt gab mellem hvor godt piger & drenge klarede sig i samfundet. Og det er skønt at se, at mange unge drenge er begyndt faktisk at komme efter det 🙂

Og gå op i skolen, ikke være macho, men netop til den feminine side.. hvor man snakker om følelser, går i åbensindet tøj, ikke har homofobi..

ikke prøver på at være åh, så mand & maskulin, og behandler sin kæreste super godt 🙂 og jeg ved, at der også på punkter er langt endnu..

men med den udvikling, vi ser, så går det hastigt den rigtige vej for verden 🙂

Når man så tilføjer, at der også i DR stod, at terrorisme aldrig har været færre angreb, og at unge i Europa liker flygtninge..

og ser mennesket, der er havnet i en situation, de ikke selv valgte.

Sensommer-solskin til alle jer skønne 🍀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s