Efterårs-look, helt rolig musik, pebermynte te & Sveske 💕

Hej allesammen..

efter en hektisk periode, er min eneste opgave i dag at være med Sveske ☀️ Så jeg har lavet pebermynte te & helt rolig musik, og hun sover i en bunke lammeuld lige nu.

Teivi kom ind i morges og sagde glad ‘jeg har lavet efterårs look’ 😀 hun er så fin i det! Og det er virkelig efterår nu, i hvert fald herovre.

Og det er koldt! Vejrudsigten siger 7 grader om kun et par uger..

Det er ude fra det eneste område, vi på det seneste har kigget efter det perfekte hjem i. Ser det ikke bare hyggeligt ud? 💕

Og virkelig noget andet end, det vi har nu! Og så ved vi jo stadig fra meget erfaring i vores liv, at det går super glat, når vi bare er på det rigtige spor..

så vi skal bare blive ved, indtil vi er på det spor 🙂

Vi er ved at opdage, at det rigtige spor for os er, når tingene ikke gør os anspændte og stressede. Og sådan vores nye guide i hverdagen er, at hvis noget gør os stressede, mere end vi kan håndtere..

så begynde at kigge efter andre græsmarker ☀️ Der er ingen grund til at gå ned med flaget over stress, og heller ikke se det som et nederlag, når man skifter spor..

Jeg synes, ift. det med at skifte spor.. at en ting, der skal udbredes mere, er, at nogen gange er det ikke en selv, den er galt med 💕

Nogle gange er det, hvordan tingene et bestemt sted er sat op, der er problemet, og så ser man, når man kommer et andet sted hen..

at man kan jo sagtens & alt ved en er helt fint 🙂 men der, hvor man var, fungerede ikke, og det havde ikke noget med en selv at gøre.

F.eks. har vi besluttet, at Teivi ikke behøver at tage kørekort.. hun fik angst & stress, hver gang hun sad foran rattet, og hun kommer ikke til at kunne lide at køre.

Og når vi alligevel bliver i Tartu by-zone nu, hvorfor så få sig selv til ikke at have det godt 🌻 den eneste konsekvens er, at vi sparer en masse penge..

som vi kan putte ind i huskøb nu & at vi kommer til at se vores rigtig søde venner & Teivi’s far langt mere, når vi kører ud på ture..

så sammen med dem 😀 jeg tror, at vi overlever 😀 alt det bedste til jer alle derude. Og rigtig godt efterår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s