Øver mig i, at jeg ikke kan være smilende & glad hver dag 💕

Hej allesammen..

kender I det her? At man ligesom føler sig skyldig, hvis man ikke smiler & er glad hver dag, og er den der søde og smilende, som alle synes godt om..

Jeg øver mig virkelig i sammen med Teivi, at det er okay at have forskellige følelser, og især at det er okay at vise også dem, der ikke kun er glade 🙂

Især siden starten af gymnasiet har jeg haft den her skyldfølelse, hvis der var nogen, jeg ikke brød mig om, eller hvis jeg gjorde noget, der måske kunne fortrydes..

og som ikke altid var sødt, men som alligevel gav mening. Og så har jeg haft svært ved at tilgive mig selv. Så på den måde har jeg i mange år ligget under for et helt enormt socialt pres.

Har I også den ting, eller måske en veninde som kæmper med det?

Når det så lægges sammen med en perfektionisme, som måske også har været et pres nogle gange.. i hele min studietid lavede jeg opgaver med så meget omhu, at jeg nogle gange ikke brugte tid på en gåtur..

og det kan være hårdt 🙂 Så nu her i går, hvor jeg skrev om nogle ting med det hussalg, der gør mig bitter.. så turde ikke kun være sød & smilende.

Og så self. forhåbentlig er rigtig mange dage også forsat så gode, at man kan være bare glad 😀 for det er jo det sådan, mennesker helst vil have det for næsten alle i hvert fald 💕

Teivi sagde også, for jeg var i tvivl.. hvorfor mange venskaber tilbage i min studietid endte med en forlængelse af den kontrol over mig, som min familie havde, da jeg voksede op.

Og hun sagde, Teivi, at det simpelt er fordi, jeg er nem at kontrollere, og det er jeg. Ligesom at mens det ikke var et emne i nogen andre af deres venskaber, så ville de meget gerne bestemme..

præcis hvornår jeg skulle have tid, og præcis hvilken type venskab, de gerne ville se i mig, og når jeg afsluttede et par venskaber, så at det havde jeg ikke lov til..

og ligesom i stedet for bare at lade mig være mig, og have venskabet være afslappet.

Så med min personlighed, vælger jeg veninder & har også valgt Teivi, udover en mia. andre gode ting ved dem.. for at de tager det valg ikke at være kontrollerende overfor mig 🌸 og bl.a. det elsker jeg dem for!

Jeg bliver usikker, og ender med at bøje mig, hvis nogen prøver på at have en kontrollerende væremåde.. og det viser noget godt om det andet menneske, når de så vælger ikke at bruge det 🦋

Så tusind tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s