Bare hverdagen skulle flytte sig til et nyt sted 💕

Godmorgen allesammen..

jeg sidder i min mest comfy, lyserøde bluse og skriver til jer, og har også stearinlys & kaffe 💕 og så har jeg lavet en playliste inde på YouTube, der hedder stille sange!

Bare fordi det er sundt og føles godt.

Det var himlen i går, der tilbød sit hjerte 😀 og så er det ret sjovt & vildt, for Teivi’s kørelærer sagde i dag, at hun er klar til køreprøve! Men det er faktisk Teivi’s første køretime i 2 uger..

så hun er ikke mere erfaren i at køre nu, vi har bare fået det langt bedre, hverdagen har flyttet sig & vi kan tage tingene og følelser mere rolige nu 🦋

Da jeg var ude at tage billeder her i august, havde jeg så mange øjeblikke af bare at se lyset falde ind gennem træerne.. så smukt.

Og det er ligesom, at når hverdagen kører stærkt, at man glemmer ikke den ting, men man savner den, fordi hovedet & hjertet slet ikke er stille nok til det.. kender I det? 🙂

Der er så mange kæmpetræer her i Estland 😀 Og nu er det virkelig tæt på, at vi har nyt hjem, og så bil så vi kan køre ud i naturen. Vi besluttede bare at købe den rede, vi kigger på i øjeblikket, hvis papirerne er i orden osv.

Det vigtigste lige nu er at komme væk fra Annelinn, der er vores nuværende område.. bare væk 💕 og det skal nok være fint, det vi får.

Og ellers er tingene ikke anderledes, end at vi kan sælge igen & så have ro ved i det mindste at være væk herfra.

Men allerede nu ser vi jo helt vildt, at hverdagen bare flytter sig hver dag! Og vi har set en del gange før for Teivi & jeg, at vi skal have alt kampen & alt den læring på ét spor, og når vi så skifter spor, eller justerer det meget..

så går der 2 minutter & alt har virket 🙂 giver det mening? At vi er på det ikke helt rigtige spor for os og får alt ud af det og lærer massivt..

og når vi så kommer ind på det rigtige spor, siger det kapow 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s