Den her sommer har virkelig hjulpet på min angst 🦋

Hej allesammen..

og stort velkommen tilbage fra sommerferien 🌸 har I været ude at rejse? Hvis man tager af sted for vejret, så har det jo næsten ikke været nødvendigt! Heller ikke herovre.

Jeg har jo en angst-diagnose, der er temmelig stærk, men en af de ting, jeg er allermest stolt af.. er at vi virkelig bekæmper den sammen 💕 og den her sommer har virkelig været god!

Se de billeder, jeg tager nu, de er bare langt mere rolige 🌻 dem her i indlægget er fra her i august. Og det har jo kørt på højtryk med flytteplaner, der er gået som en rutschebane også i hjertet..

men det er, noget af det bedste Teivi & jeg har gjort, og jeg er så glad for at kunne dele det med jer allesammen 🌼

Vi har jo i flere år haft den der ting med at skille os af med ting, sådan startede det. Alt det, vi havde dårlige minder knyttet til, røg ud.. og så valgte vi de skønneste ting at sætte ind i stedet for ☀️

Og det flyttede sig sådan over til elementer i hverdagen. Så her i sommer har der faktisk kun været den ene store ting med at finde den rigtige rede til os.

Og så har vi jo kunne tage alle følelser derfra, når vi ikke havde en masse andre ting, der også krævede fokus 🏡

Og det er bare skønt, når todo listen er overskuelig, og man kan tage så en stor ændring ind, men uden at have en masse andet i hovedet også 🙂

Og det har virkelig lettet min angst! At vi kommer til et bedre sted at bo & bare.. jeg havde endda et øjeblik, hvor vi købte blommer, hvor jeg sagde glad..

det er ligesom i min barndom, hvor jeg altid plukkede dem 😀 og sådan.. alt det andet er bare sendt ud af hjertet, ligesom da vi skilte os af med så mange fysiske ting.

I skal lige have et billede mere her fra august, for der er virkelig en ændring, og de kommer helt fra mit hjerte 🦋

Og den angst er bare knyttet til det kreative, jeg også laver & jeg bruger helt enkelt billederne som et spejl på følelserne 💕

Så jeg har sådan kæmpet og kæmpet med tusinder af billeder, så jeg måske kunne nå hertil.. og måske længere en dag 🙂 vi får at se!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s