Tågen kom i morges, så sommeren er ved at slutte.. 3 måneder til sne 💕

Hej allesammen..

Teivi sagde lige, at nogen i morges postede et billede af tåge over Tartu i morges.. og med estisk klima betyder det, at sommeren er ved at slutte. Og om 3 måneder får vi sne.

Men det er faktisk en god ting for os 🙂 Vi elsker jo at fotografere, og får os en bil sådan i løbet af resten af året.. og så køre til Taevaskoja, der har kæmpe skove og floder & søer..

og tage efterårs-billeder, hvis det bliver et nice efterår! Sidste år havde vi komplet det der gyldent efterår, som hele Europa havde. Men tit bliver det også bare 2 ugers efterår 😀

Men min favorit her i Estland er efterår & starten på vinteren! Der er så flot. Og hvis vi kunne opleve det fra vores nye hjem.. jeg ville ikke have noget imod det 💕

Nu vi er ved det emne, så skal I da lige have en opdatering! I går fik vi taget billeder af vores hjem her, og senest mandag kommer vores salgs-annonce op på Estlands version af boligsiden, vi glæder os!

Og her nok i dag modtager vi evalueringen af det hus, vi gerne vil købe, som loven siger, at man skal få lavet for at beskytte os som købere.

Så vi ved, hvad vi køber 🙂 Og så sagde ejendomsmægleren også, at han forventer at have folk herude at kigge allerede i næste uge! Så vi glæder os 🌸

Jeg så, at det stadig er komplet sommer i Danmark, og det var det jo også her, så bare nyd det ☀️ Btw, jeg elsker august her! Der er det stadig relativt varmt og så med tåge, så smukt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s