Vi får sommerferie i morgen 🏞

Godmorgen, vi får sommerferie i morgen!!

Har I en god sommerferie? 🙂 der har været så mange ting på tegnebrættet, at jeg helt havde glemt også at fokusere på det, men omg!

Pludselig gik det op for mig, at Teivi’s ferie er i morgen, og det hjælper virkelig ift. at vi f.eks. skal sælge vores lejlighed her. Der går bare meget ringe til folk osv. ind i det.

Så virkelig skønt! Og det har jo i hele Skandinavien og her været komplet sommer & de 35c og ingen vind vendte tilbage her, som da Teivi var i Danmark i maj, der sad jeg også her i det ☀️

Sveske glæder sig nok lidt, til det bliver køligere, men igen.. i det gamle Ægypten havde de masser af katte som husdyr, det var faktisk dem, der fandt på hele ideen 😀

Og hvad med løver & geparder på savannen. Så jeg tror, hun klarer sig 💕 men der er også noget regn i sigte.

Så vores planer for Teivi’s ferie er at nå så langt vi kan med nyt hjem 🙂 de første 2 uger efter, at man sætter til salg, er de mest aktive ift. købere i hvert fald her i Estland..

så Teivi’s ferie kommer som sendt fra himlen 😀

Btw.. da Teivi & jeg gik rundt inde i den kirke til middelalder-dage her, snakkede vi om religion. Og vi ville aldrig finde på at bede, synes det er lidt mærkeligt.. men..

at vi tror på, at der er en, eller anden form for ting, der beskytter os, ellers var verden gået under for længe siden med de ting mennesker finder på at gøre.

Og jeg ville nok være noget indianer-religion (havde et emne om det i religion i gymnasiet, det var super awesome 😀 )..

og Teivi ville også være noget.. en eller anden vildt lokal religion et sted lignende indianere.. men.. vi er ikke religiøse, og kunne aldrig finde på at gå op i at være det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s