Tingene er temmelig lyse i dag 🌸

Hej allesammen..

eller godmorgen kan jeg næsten sige, når det er tidligere i Danmark, og mange nok sover længe her i sommerferien 🙂

Her til morgen er vi bare glade for, at vores flytteplaner er så langt & ting i det er sikre, og at vi ikke behøver at tage stress med til vores nye sted.

Jeg havde jo hele det behov for at skrive det hele ud i aftes, og det var godt 💕 så kan vi bare nyde her i weekenden, at tingene meget er på rette spor!

Jeg har en masse billeder fra de her uger, som jeg slet ikke har fået brugt inde på Instagram, eller noget.. så det kunne være lidt fint.

Og så skal Teivi hente nogle uld-ting i posten, og det glæder vi os også til. Vi kan ikke vide, om vi får specifikt det hus, vi har gang i

(men hvorfor skulle vi nu ikke det..🙂 ), men helt sikkert er det, at allerede i næste uge håber vi, er vi trin længere, og vores hjem her sat til salg.

Og så bare glemme alt det drama ☀️ Så tingene er lyse nu, og det har de jo været hele tiden. Men det er klart, at hvis man ikke får følelser & bearbejder tingene..

så forlader de ikke en igen, og så bygger sig op og bliver et bjerg indeni en. Så vi er super taknemmelige for, at vi er gode til at føle tingene & bearbejde dem 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s