Når tingene skifter.. den samme kæmpe følelse som i flyet uden en returbillet ☀️

Hej, har I oplevet det her..

at I med en beslutning, der er meget bevidst, har ændret helt store ting i jeres hverdag? Jeg oplevede alle de følelser forbundet med det..

da jeg sad i flyet til Estland uden en returbillet tilbage i 2014.. og så igen nu ☀️ Det er sådan de kæmpe følelser på spil.

Der, hvor en beslutning virkelig vil ændre ens hverdag, som for os at tage væk her.. nu 😛 da vi flyttede ind, var det okay, og det blev så anderledes med tiden,

og det er her, vi blev voksne. Og som i vores bryllupstale fra præsten fik to træer til at have en fælles krone 💕 det skete også, mens vi har kigget ud på den parkeringsplads hver morgen..

Og så herfra, hvis alt går vel, kigge ud på en skov i stedet for! Det er bare mange følelser på spil, når det her var vores første rigtige hjem i Estland..

jeg håber, I kan se hvor stor en ting det er at skifte land, og så vores første rigtige hjem her, at vi tager væk fra nu 🙂 og hvor vi blev kompetente i hverdagen!

Teivi fik sin karriere, som hun drømte om 💕 og jeg fik løst alt det pres med angst, familie, andre diagnoser, pension.. og vi helede i vores hjerter.

Så der har bare været meget på spil her.. vi fik vores udvikling det her sted & den fortsætter kun et nyt sted 🌸

Og sidst, og lykkeligt.. vi fik lille Sveske her 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s