Nu når dagene ikke mere går med konflikter.. vi tager ting som ridning ind igen 😀

Hej allesammen

I går var vi til vikinge og middelalder-dage her i Tartu, og snakkede om at den her lille by virkelig er hjem 🙂 har I været til vikinge-markeder? Det er vildt hyggeligt!

Så i det hele taget nyde hverdagen lidt, nu når vi kan. Der har jo bare været alle de ildebrande at slukke, men det ser ud til, at de mere & mere er slukket permanent, og det letter self.!

Det er sådan noget, der er kommet i takt med, at Teivi & jeg er vokset, at vi kan finde nogle mere permanente løsninger på problemer. Og så er der jo nu en mia. gigabyte til rådighed..

hvor vi kan putte ting ind, vi kan lide 💕 så vi tager ridning op igen! Pga. min angst så bliver det, i hvert fald i første omgang, Teivi der tager det op, men vi har jo alt i vores liv sammen.

Og jeg har jo også redet i en del år som teenager, men skal lige se hvordan det er med mine diagnoser. Være fornuftig & ansvarlig 🙂

Men det bliver skønt! Omg hvor har vi savnet det. Og Teivi opdrættede heste i en del år, og har jo boet ude på prærien.. og på efterskolen passede jeg tit hestene i weekenden. Så vi glæder os!

Det er virkelig en ting, der har fyldt meget tidligere, og Teivi sagde også, at det er den eneste sport, hun nogensinde har elsket, og jeg har det på samme måde.

Og så netop have energien både i hoved & hjerte til weekend-ting som de her vikinge, middelalder-dage 🙂 det var virkelig cool, for vi var oppe i klokketårnet på en kirke helt tilbage fra lige efter vikingerne, da det begyndte at blive middelalder..

og kunne se Tartu deroppe fra, og så lignede den indvendig rigtig meget den lige så gamle kirke, som Teivi & jeg blev gift i, så det var lige hyggeligt 🙂

Der er styr på tingene nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s