Da jeg fandt hjem..💕

Hej alle, hvad er jeres største øjeblik?

Tidligere, da jeg gerne ville være forfatter, var det for mig at have været inde at høre J.K Rowling tale en del år tilbage.. men nu virker den ting som noget ydre, og det er jo det indre, der tæller 💕

Jeg har fundet hjem. Langt om længe. Og sammen med Sveske & Teivi. Her i Tartu.. og det er en følelse, der er gået i loops, så den er kommet og gået..

det med at føle mig rolig indeni. Et sted, hvor selv min angst ikke kan trænge ind 🙂 det er for mig hjem. Sikker base. Og vi har det.

Selv Teivi siger, at den seneste måned har været voldsom, og hvis man tror, at jyder normalt er u-dramatiske.. men nu siger selv Teivi det 😀 men..

det er jo der, vi føler os mest i live, og hvor vi mærker, at vi faktisk er i en verden, der i bevægelse, og hvor vi kan gøre vores bedste for at følge med og så nå nogle nye punkter af det.

Og der er bare angst-ting, jeg har udfordret, og set om de nu også var farlige.. og en masse med at få vores personligheder til at arbejde med en dansk arbejdsplads, der følger en kultur, som vi har i os..

men self. er vi formet af to lande 💕 og så en mere stabil følelse af bare af føle mig lokal her, som er kommet i takt med et helt nyt syn på min tid i Danmark, så jeg bare gemmer alt det gode i hukommelsen..

og så ting som der at min familie blev vanvittige i løbet af juni.. det er jo ikke det, der betyder noget reelt 🙂 men at vi har fundet en stabil følelse af ro. Og Teivi kommer hjem og siger..

at hun kan være nok så vigtig i fancy karriere, men det handler om at lege med Sveske & spise is sammen med mig nede ved floden 🌸

Og søge, og langsomt finde først svarene på, hvad vi ønsker. Og så trin for trin gøre de drømme til virkelighed. Og det kan være så frustrerende, at det går trin for trin. Men det er alt værd 🏡

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s