Mad fra min barndom – efter 7 år hvor jeg ikke turde 😀

Hej, der skete noget i går..😀

Jeg fandt bare på at lave den aftensmad til Teivi & jeg, som jeg fik to gange om ugen hele min barndom.. og nu kom endnu en ret derfra på vores madplan. For jeg er ikke bange for det længere.

I 7 år undgik jeg at lave alle retter, der hørte til spise aftensmad i mit barndomshjem – men efter det tilgive øjeblik, hvor tingene bare blev fine for Teivi & jeg..

så er det tid 😀

Og det var jo ganske almindelige retter, der bare havde minder knyttet til sig.. og så uden problemer bare lave det mad nu 💕

Det er ligesom mit største eksempel på, hvor meget ro i vores liv, at det tilgive-øjeblik gav. Min kontaktlærer fra efterskolen, som jeg stadig snakker rigtig meget med, skrev netop også..

at det ville give ro i vores liv. Så i går var jeg nede i botanisk have for første gang i næsten en måned, og omg det føltes godt!

Rosenhaven blomstrede komplet der 🙂 og det er virkelig årstiden for det lige nu. Og det var skønt at se, at også mine billeder bare blev langt mere afslappede.

Nogle gange er den største gave, som man kan give sig selv, virkelig bare at tilgive alt og alle.. også selv hvis det kan føles som et bjerg, der skal bestiges. Men hvad det giver til ens liv 🌸

Har I også en god sommerferie?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s