Glad sommerferie allesammen 💕

Hej, og rigtig skøn sommerferie

omg, hvor tingene bare virker nu 🌸 jeg elsker endda, at life er kommet hertil! Hvor vi bare er frie, og egentlig har rum til at gøre, det vi vil. Og netop at de ting er nogle, der ikke forstyrrer andre.

På den måde virker det & er skønt 💕 Teivi & jeg snakkede om det her med at være feminin i går, og vi elsker, at vi har styr på hvordan, man kan klare sig i et business miljø..

og samtidig være helt feminin, som Helle Thorning var en af de første danskere til at blive kendt på 🙂 og alt herhjemme foregår feminint, og netop ikke alle de principper om, hvordan tingene Skal være..

bare flydende & samtidig med tungen lige i munden, så tingene kører på sporet, men uden at være for principfaste (for os er feminin en tankegang, og ikke kjoler og makeup!)

Men det er sådan rigtig mange ting i hverdagen, der bare er faldet på plads her i juni ☀️ Vi har jo lidt specielle behov pga. sygdomme bl.a. til hvor vi skal bo, i hvilken type hus.. og der er faktisk begyndt at være nogle muligheder.

Som handicappet tager det bare længere tid at finde den rigtige bolig. Men det er meget lettende ved at komme til nogle konklusioner, især efter at vi ringede til en ejendoms-mægler..

og han guidede os mere på vej, og ændrede lidt i vores planer ift. sådan alt det praktiske, hvad der er smartest at gøre 🙂

Og så har Teivi ikke nogen Danmark-ture lige de næste måneder, og får også sommerferie, så der er mere ro på.. til netop de andre ting, der hører mere til hjemmelivet 🌸

Så rigtig god sommerferie allesammen! Hvordan skal I bruge den? Og er det en skøn følelse, at den er her? 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s