Vi forandrer os meget for tiden 🙂

Hej allesammen

Går det godt? 🙂 Uden at det skal lyde som om, at nu bliver vi gamle og kedelige, så er Teivi & jeg meget ved at blive endnu mere voksne.. men på den rigtige måde nu.

Jeg ser mange, der synes, at fordi man har en bestemt alder, at så skal tingene kun være seriøse, og de stopper f.eks. med at have humor og kunne grine.

Og det kan jo enten være, at det kommer fra en selv.. eller at man har så meget skidt i sit liv, at tingene bare ender seriøst. Men..!

Vi går op i, at tingene ikke skal være sådan, i det man kan kalde en ny æra for os 😀 det er aldrig kommet fra os selv, det med at tingene skal være så seriøse, men vi har haft så mange ting serveret for os..

der netop har været voksne på den forkerte måde, hvor tingene bare er trættende & seriøse. Men så er det netop godt, at vi føler en kæmpe forskel efterhånden..

og mange af de trættende ting faktisk er i gang med at blive løst ☀️ Den type voksen, jeg godt kan lide, er, når det voksne består i, at man er helt ansvarlig. Man gør de ting, der er behov for, ikke kun dem der er sjove..

og man gør ikke alle de dumme ting, men har plads til i sit hjerte at have det sjovt, uden at give slip på at være ansvarlig 🌸 så en balanceret måde at være i hverdagen på 🙂

Hvor det netop hverken er balanceret, hvis man bare ikke har tænkt sig at blive ansvarlig, og bare vil spille computer.. og i den anden ende af skalaen bliver det her seriøs og kedelig.

Så ligesom alt andet i livet er ekstremer ikke gode, men det er balancer 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s