Fik reaktion.. og er nu bare så lettet & glad 😀 tingene har flyttet sig

Hej allesammen

Og velkommen til en ny uge og snart Sankt Hans! Her går solen ned omkring midnat nu, men der er lys hele natten.. så det bliver ikke rigtig mørkt. Men med tiden har jeg lært at få noget søvn alligevel 😀

En lang historie kort, så fik vi tilkendt min pension i nogle flere år, der er udsigt til faktisk at slippe for de meget problematiske naboer her, jeg skal snakke med vores læge her i Estland & i går gik vi ud i Tartu..

og faktisk kiggede på områder, så vi meget bedre kan vælge et at bo i 🙂 de skrev i DR engang, at hvis man virkelig er forvirret inde på Boligsiden.. så gå ud i områderne og kig..

mærk stemningen & føl om den passer til en. Så det gjorde vi! Og den passer for os i Vaksali og Tähtvere, og det er så der, vi prøver på at få os et nyt hjem 🌸 i det hele taget skulle vi snævre mere & mere ind,

især fordi det her med hjem er meget anderledes end i Danmark. Igen en lang historie kort, så er der langt større økonomisk forskel på indkomst her mellem grupper i samfundet..

og derfor bygges der helt vidt forskellige typer hjem, så der er noget uanset ens situation. Så det tager ganske enkelt mere arbejde at finde rundt i den jungle af typer hjem her, for de er langt mere forskellige end i Danmark 🙂 men det lykkedes!

Og det er en lettelse. Så skal vi også snakke med vores speciallæge her i Estland, som jeg også havde tilbage i Danmark, self. bare en anden en i Danmark. Og jeg glæder mig til at opleve, at det nok er helt andre temaer..

med vores liv nu, som snakken kommer til at handle om 🙂 det bliver rigtig sundt at opleve, at temaer jeg tog med til lægen tilbage i Danmark.. bare ikke er der nu. Og så er der andre ting nu..

men bare det at vores hverdag har rykket sig væk fra det gamle 💕 og det er også en lettelse helt massivt, at min pension er blevet tildelt i nogle år mere, for jeg kan ikke arbejde. Og det er godt, at kommunen er enig.

Så det er lidt status på tingene her 😀 hvad går I og laver?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s