Tro på at drømmene lykkes & det gør de lettere, når man bare er glad 😀

Hej på den her fantastiske lørdag 😀

Kan I huske, at Thomas Buttenschön engang lavede en sang, der hed fantastiske mandag? (tror jeg).. man må give danskere, at nogle gange er vi glade bare fordi 🙂

Og i dag er det lørdag, og det er grund nok for mig til at være glad, og så fordi vi har vildt gode friske tomater i huset. Og noget, jeg elsker ved danskere, er, at det er grund nok til at være glad!

I sådan et skønt humør, der virker alt mere muligt, fordi det Er mere muligt, når man har feel good. Man er ganske enkelt bedre til at forfølge sine drømme, når man har det godt 🌸

Og i takt med alle de her forbedringer i Teivi & min hverdag, vi har bygget over, også de år I måske har fulgt med her..

så tror jeg efterhånden på, at vi når vores ambitioner & drømme 🐢 som små havskildpadder, der kæmper sig over stranden, og så kan svømme mere og bedre, jo længere de når ud i vandet!

Det har været en kamp, men ikke uden ende, at falde til her i Tartu & kunne åbne op for, at måske, måske ikke er vi her resten af livet, på den korte bane ønsker Teivi’s arbejdsplads, at vi er i Estland i hvert fald. Den korte bane være nogeeeen år.

Så det er skønt, at da vi flyttede hertil i 2014, var der stadig relativt lukket efter Sovjets besættelse af landet, og ting som importerede produkter var der ikke ret mange af. De fleste steder i Estland havde aldrig set en turist ift. turisme-industrien i Danmark i hvert fald..

men på kun de her 4 år, vrimler det nu med turister 😀 produkter fra bl.a. Danmark bliver importeret helt massivt. Og da Teivi voksede op her, var Disney ikke i landet, for det var lukket for alt amerikansk pga. Sovjet.

Men nu bliver der bygget huse i Skandinavisk design, den tidligere præsident her var amerikaner oprindeligt, hvilket historisk er grundrystende for det tidligere Sovjet..

og lige nu har vi landets første kvindelige præsident 🙂 IT-virksomheder blomstrer, og Teivi er jo ansat i Fujitsu fra Japan, der har givet massivt boom i det her tidligere Sovjet..

så Estland, og især unge her, slet slet ikke ser noget af alt det, der var, længere 💕 Så vi har gjort meget, Teivi & jeg, men verden har også fulgt med, og har udviklet sig virkelig hurtigt.

Og når de to ting går hånd i hånd, personlig udvikling, og udvikling i omgivelserne, så er det klart.. at alt bare føles lysere her i 2018 ☀️ Har I det også bedre end nogensinde?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s