Vænnet os til sommervarmen, og tror det bliver lettere de kommende år ☀️

Hej allesammen.. er I klar til den nye uge?

Vi får det super spændende, for Teivi arbejder ikke længere hjemmefra fra i morgen af. Og siden hun sidst arbejdede ude på kontoret her i Tartu, er næsten alle medarbejdere skiftet ud.

Så det er helt nye muligheder ift. kommende veninder & nu har vi energien til et rigtigt socialt liv 😊 så er der en ting ved Tartu her i det sydlige Estland, der jo ikke har kystklima.. om sommeren..

det.bliver.varmt. ☀️ Og i Danmark er der konstant vind, her er den på næsten alle dage i løbet af sommeren 0 meter i sekundet..

så de første mange somre her havde jeg svært ved nærmest at trække vejret, og efter Teivi er begyndt at være meget i Danmark, havde hun den samme følelse, når hun var her.

Men der er så mange ting, der er begyndt at balancere sig permanent 🙂 og den her er en af dem sådan i løbet af den her sommer.

Vi ved, hvordan sommeren bliver, og vi kan regulere i vores hus nu med en rigtig god blæser, vi fik leveret i den her weekend.. de bragte den ud på en lørdag 😀

Den hjalp rigtig meget, og så har vi lært, at når det er allervarmest, så skal vi ikke have en lang to do liste, men gemme det til måske lidt op ad aftenen. Og så også lave mad efter det,

så vi spiser lidt sent om sommeren. I det hele taget prøve at gøre de meget aktive ting, når vejret er køligere, og ellers bare nyde, at det hele er så balanceret nu.

og så i dag kom en af vores rigtig gode venner lige over med kage, bare fordi han syntes, at vi fortjener det! Tusind tak 🌸😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s