Godmorgen – brugte hele dagen i går nede ved grænsen til Letland 😀

Hej, nyder I sommeren? ☀️

Vi bor jo i byen Tartu, der ligger ca. 2 / 3 nedad i Estland. I går ringede vores gode ven så, og spurgte om vi ville med på en super-spontan tur! Vi lå stadig og sov, og fik en time til at gøre os klar haha, men vi elskede det.

Så vi kørte rigtig tæt på grænsen til Letland, faktisk ned til den landsdel syd for Tartu, hvor vi rigtig godt kunne tænke os at finde vores nye hjem 🏡

Der er så flot, og vi havde ham vores gode vens hund med, som svømmede rundt i floden der. Og så gik vi ellers bare en rigtig lang tur i de estiske skove & det var den første rigtige sommerdag her, så det var perfekt 💕

På et tidspunkt var vi temmelig off-road fordi vi skulle finde op på toppen af den her klippe..

..og endnu længere ind i skoven..

Lyset var så meget til både at være kreativ med billeder og nyde 😛 sidst vi var det sted var i 2011 sammen med Teivi’s familie, som vi jo ikke længere kender, ligesom vi heller ikke har kontakt med min.

Og dengang var det en super familie-konflikt tur.. lige i starten af hele det hele et enkelt år inde i Teivi & mit forhold.. så det var så skønt at være der igen, på den måde som tingene skulle have været altid 💕

Og også se at vi har langt mere overskud nu, helt anderledes at gå rundt & også være kreative, og så også billederne af os, se hvor meget der er sket i egentlig al Teivi & min tid sammen siden dengang sidst 🌸

Så i det hele taget en virkelig sund dag, og vi fik motion, clearet minder, frisk luft, smuk natur.. og var sammen hele dagen os tre plus hund & så hjem til lille Sveske, som vi tog en lille gren med mos på med hjem til hende ude fra de store skove af 💕

Så det er rigtig sommer nu & bare nyde og være glade! Teivi starter lidt op på sit kørekort igen, det fik en lille pause, men vi er klar igen. Vi snakkede om også at se det her sted om vinteren, så det kunne være spændende at vise jer det med sne også 🏔

Ha’det rigtig skønt allesammen & tak for at I læser med 🤗

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s