Folk er begyndt at fortælle mig, at det er lang tid..☀️

Hej, jeg puttede solen der i overskriften..

fordi tingene i den her blog jo handler om en lille solskinshistorie 😀 og nu skrev jeg i indlægget før det her, at selv de frustrationer, eller hvilken følelse..

ift. sådan bestemte der har været hårde ved mig, at de også er løst, dels fordi verden har ændret sig rigtig meget & det har ændret mange folk derude..

og så at tiden er gået ☀️ I går var vi på en ny mexicansk restaurant, der er åbnet her, og den er så skøn! Og dem, vi var der sammen med, sagde at det er jo lang tid, at jeg har været i Estland nu.

Og så har Teivi og jeg jo blomster-bryllup her til august, som er 4 år, og det er halvdelen af den tid vi har været sammen.. så jeg har også snart været involveret i Estland i et årti 😛

Det er ret vildt det hele, at der for os er kommet så meget stabilitet og ro på tingene, for det hele var jo et kaos og i forandring hele tiden.

Så det er bare supersundt, at tingene ikke bare ift. 2017 men endda flere år.. bare er den samme situation sådan ift. hvor vi bor, hvor Teivi arbejder (vi går jo meget op i hendes karriere 🌸 ).. og bare at der virkelig er ro på tingene nu.

For et skønt hjemmeliv 😀 og det er lidt sjovt, at det er andre, der skulle åbne mine øjne for at ja, fire år i udlandet er lang tid og de ting..

jeg tror, at Teivi & jeg har haft for travlt med projekter til rigtig at tage det fugleblik og se, at tiden er gået, og at tingene endda er gået hen og blevet stabile 🌻

Hvad er den ting i jeres hverdag, der har varet i længst tid & derfor er blevet ret stabil?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s