Er i hjertet med til gl. elevdag på min efterskole 💕

Godmorgen, så har Sveske & jeg fået Teivi hjem igen fra Danmark af!

Vi gjorde jo så mange ting meget lettere den her gang, bl.a. med hvordan hendes rejse var planlagt, og vi kan virkelig mærke det på, hvor trætte vi blev 🙂

og så er jeg også bare så glad for, at jeg var nede ved floden at tage billeder der ved solnedgang.. for det har været skybrud og storm her lige siden!

Der er gl. elevdag på min efterskole, og jeg ved ikke, hvor mange af de elever jeg kender, der er der, men mange lærere er i hvert fald & jeg ville Så gerne være med 💕

Der er så mange skønne ting ved at bo i Estland, men når der er events som det, så kan jeg godt savne Danmark lidt.. Teivi kan jo også godt lide at være på de rejser til Danmark med sit arbejde, og der er mange kvaliteter der ☀️

Der er så mange ting i vores setup i hverdagen, der kun er mulige fordi vi bor i Estland, og som vi slet ikke ville give afkald på, f.eks. Teivi’s arbejde, hvor hun faktisk er superglad for sit job & kan lave karriere..

den glæde ved ens arbejde er desværre mere sjældent derude, end man skulle tro 🌻 men sådan noget som gl. elevdag er det klart, at jeg gerne ville kunne deltage i!

Jeg får jo også dybeste insider-viden om verden ved at bo i udlandet, og det er så udviklende for personligheden & guld værd! Så alt er godt, man kan bare ikke det hele.

Men har I det ikke også nogle gange, at man gerne vil det og det.. og det.. og.. at man bare ikke kan være så mange steder på en gang? 😛

Men heldigvis har jeg folk derfra på sociale medier, og det er jeg Så glad for! Det giver virkelig meget til hverdagen, at have nogle jeg har kendt i så mange år, og hvor vi kender hinandens historier.

Og også, det var jo en landbrugs-efterskole, jeg gik på, så der er bare så hyggeligt 🐴 så at bruge en dag i de omgivelser ville også være godt, men jeg er helt med i hjertet & tankerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s