Blev så træt af at skælde mig selv ud, så det ændrer jeg 🙂

Godmorgen, Teivi sagde, at det var 15c i Danmark i går..

og det er her i dag, så skønt ☀️ Så kan det være at små blomster snart kommer, nu når vi også har haft en del regn. Der er sket noget vildt..

og pointen er også, at jeg ikke skal overtænke det. Så jeg prøver på ikke at gå så sindssygt op i præcis hvad & hvorfor og sådan.. bare nyde. Men der har været ting i marts og her i april, som jeg enten har haft brug for til at reducere angst..

eller som jeg har tænkt og gjort ud af diagnoser, men som egentlig har været stressende for mig. Og jeg ved netop ikke, hvad der er sket nu..

men pludselig var jeg bare sådan, hvor længe vil jeg bruge min hverdag på at gøre ting, der mest af alt stresser? Især tanker, og at jeg har skældt mig selv ud.

Og det er netop ikke enkelt at stoppe med, og det stikker langt dybere psykisk end det her.. men på overfladen ligner det, også for mig selv, at jeg bare blev træt af de ting, og stoppede med dem ☀️

Pludselig var jeg i stand til at tage mig selv i, når jeg skælder mig ud for f.eks. ikke at kunne overskue tingene.. og sige at det er pga. diagnoser, og ikke fordi jeg er horribel. Og så har jeg også skældt mig selv ud for at være syg..

men det er gener og min familie, der har skabt det, så det er meningsløst at bringe mig selv ned med negative tanker om mig 💕 og det føles som om, at jeg bare blev træt at at sige negative ting til mig selv & så stoppe med det..

men hele rejsen til at få bedre selvværd er self. meget mere kompleks 🙂 er I gode til at snakke pænt til jer selv?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s