Har fundet så skøn natur, så følelser kan give slip 💕 og mit nye take på tingene

Hej allesammen, og rigtig glædelig påske!

Jeg håber, at I har det forrygende 🙂 Vores rigtig gode ven fra Letland tog os for noget tid siden med ud at gå med sin hund i det skønneste naturområde, men det er først nu, at jeg sådan rigtig fik oplevet det sted.

Og der kan følelser bare helt give slip! Det er Så skønt at kigge på den Finland-alike natur, der bare er rå marsk.. og trække vejret & føle mig fri.

14B91B99-9427-4B2A-932B-8AF4D4EB38C8

Mine følelser er jo et rod pga. det angst og tourette og sådan, men faktisk ikke længere pga. minder fra tidligere år & omg hvor er det skønt og en glad ting i mit hjerte 💕 Teivi sagde for et par år siden..

at jeg nok aldrig ville blive okay med alle de minder, men der havde vi heller ikke noget billede, af hvilken vej vi begav os ud på dengang & som har passeret nogle milepæle siden 🌻

E7D58B45-8604-4167-85F1-4156ABE7B4BA

Så det er Så skønt, at jeg bare skal have styr på de sygdomme i hverdagen, og det har vi jo et vildt godt setup til med pension og ture ud i naturen, og vores kreative ting.. og lille Sveske kat!

Så mit nye take på der hele er, at der er de diagnoser, men der er faktisk ikke andet, jeg skal overkomme på den front, og så kan jeg jo godt overskue det sammen med Teivi 🌸

Det har bare været mængden af udfordringer, der var et problem, men ikke nu. Hvad er nogle ting, som I har gået en lang vej for at kunne overskue og klare, men også lykkedes til sidst?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s