Stoppe med at søge & søge 🙂 Finde der, hvor tingene føles rigtigt i hjertet

Hej, jeg har tænkt på noget..

Teivi & jeg brugte jo en del år på at være søgende ift. retning sådan i livet. Måske endnu mere end hvad der er normalt som ung, fordi vi ikke havde noget brugbart med i bagagen, der kunne guide os.

Men på et tidspunkt skal man jo også finde ud af sine ting & stoppe med at søge så meget rundt 🌸

Og jeg tænker bare over det her med, at nogle finder det, der er meningsfuldt for dem, og andre virker søgende i nogle gange alle deres år..

For Teivi & jeg er det vores kreative passioner, vores hjem, som vi stadig er i gang med at bygge op & de skønne personer omkring os.. og vores kat 🐯 Så en stille hverdag, der jo går hånd i hånd med de country-omgivelser, som vi er på vej til at flytte til.

Og jeg tror, det er ret generelt, at det er sådan en følelse af ro, der indfinder sig i en, når man endelig langt om længe finder det, der er vigtigt nok for en. Det sted, hvor ikke alt er skinnende, men alligevel er perfekt for en 🌻

Om det er sammen med en anden person, eller et sted, en passion.. eller en kombination af det hele. Der, hvor man kan give slip på nogle bekymringer, og mere fokusere på at udleve drømme.

Vi har jo også boet i København, og Teivi har været i Denver i Colorado og det ene og andet.. og der er bare noget i menneske-hjernen, der taler imod det, selv om mange har vænnet sig til en masse trafik og larm.

Tilbage da mennesker boede på savannen, var det netop tryghed & et stille liv, at de her søgte..

i de mange tusinder år siden, er vi bare bevæget os væk fra det, men jeg kan godt forstå, at hele den bølge med slow living er så in igen 🏔 Jeg tror, at en mere rolig hverdag ligesom er det naturlige med den kemi i hjernen, som mennesker har.. hvad tror du?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s