Husker klart mest de skønne, fantastiske minder fra Danmark af nu 🌸

Hej, måske lyder det underligt, når vi holder så virkelig meget af Danmark 🌸

Men mange traumatiske minder for mig, fik mig bare til at længes væk.. i sidste ende til Estland. Og nu, når vi har boet her i 4 år, så er alle de traume-situationer begyndt at ryge ud af min hukommelse ☀️

CCC0B7AD-5942-4256-9A9B-BF1A762F8B08

Og jeg har jo så mange skønne minder, der også er sket i Danmark, inde blandt dem der gav mig traumer og som er ved at..

at jeg ikke ville kunne genfortælle dem 🙂 og det giver jo så alt pladsen til de skønne minder om f.eks. at passe hestene på min efterskole & sætte mig ude i skoven og skrive på min roman, som jeg var i gang med dengang.

De er nogle af mine bedste minder overhovedet, så jeg har da været ked af, at der mellem dem sådan også som fandt sted i Danmark.. kom de minder, der gav mig traumer.

7A771416-CCF4-4C93-A2B3-11E6B50E9D33

Men jeg kan ikke længere huske, hvordan min families stemmer lyder, og jeg har ikke levende minder om dem i hukommelsen længere.. mere sådan at jeg har set et billede af dem, mens vi har været her i Estland.

Der er det jo, at når oplevelser virkelig har traumatiseret, og jeg så har fået det godt nu, at så kan man faktisk få selv minder om ens familie helt ud af hukommelsen.

Måske så er min pointe her bare, at den energi, jeg bruger på minder, at den går med de skønne, fantastiske minder fra Danmark af nu 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s