Tak for at I gav mig en drømme-fødselsdag 🌸

Godmorgen, er I friske her i en ny uge?

En del af min fødselsdag i går gik med bare at sove februar ud, for min pension er jo kommet på plads for de næste 3 år, og vi har søgt og søgt..

og ved endelig hvad vi ønsker af indhold i vores hverdag 🌻 så det var vi self. trætte efter, men så er det netop en god ide at have sengedag.

Og vi var også ude at gå på floden, meget adventure-like 🤗

Vi fik jo til sidst 2 uger med rigtig vinter, så med -26c dagene før, kunne isen holde, og så var det helt spontant at vi bare var sådan hvorfor går vi herinde på stien? Ud på floden med os 🌻

Og det er strømmet ind med kærlighed hele weekenden, og jeg har jo aldrig rigtigt før kunne fejre min fødselsdag med blog & Instagram osv.

For selv sidste år var jeg stadig meget søgende, i hvad jeg gerne vil lave af indhold på de her platforme, men det har sat sig 🙂

Og kærligheden, vi har fået, har været så overvældende, og sød 🌸 tusind tusind tak! Det har virkelig gjort meget for vores hjerter.

Vi havde jo en super hård februar, men nu er der styr på det, og så starte foråret med sådan en storm af kærlighed vores vej, det føles skønt skønt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s