Har fødselsdag i dag 🇪🇪🇩🇰 Gave til os.. forårs-problemer klaret i februar & hører Beatles og ser solen stå op 🇩🇰

Godmorgen, og tillykke med fødselsdagen i dag Sveske 🐯 Hun har jo samme fødselsdag som mig.

Og hele morgenen har jeg hørt Beatles.. det er så længe siden, for min familie er Beatles fans, men det er fint nu & månen har været oppe hele morgenen og er så flot!

Solen skinner og fuglene synger 🏡 og jeg er glad! Tak til Teivi og jeg og vores omgivelser for at bygge det i mig på min fødselsdag. Alle de grunde, jeg havde til at dislike min fødselsdag, er forsvundet..

som tågen forsvinder derude nu, og solopgangen bliver så klar 🌸

Vi fortjener at fejre os selv & nyde 🙂 det lyder simpelt, men for så mange og også mig, har det jo været en stor kamp at nå dertil, hvor man føler det fair at fejre på sin fødselsdag. Det er meget lettere sagt end følt..

bare sig til dig selv, at du er det værd, ik.. men nu er vi her i 2018 💕

Og så kan vi også se nu, at de problemer jeg sådan får psykisk især om foråret kom tidligt i år, og var lidt mere intense, men varede så også kortere tid 🙂 så de er faktisk klaret for det her forår.

Lægen, som vi snakkede med, sagde det også, at hele det angstanfald og måneden efter var den forårs-ting, og at vi så lige fik klaret det hele & så op på hesten igen 🌸

Så kan jeg overskue, at vi kigger efter nye vægge til at omgive vores hjemmeliv og det hele (nyt hjem, hvor vi vil gøre, alt det vi gør nu, bare nyt hus ☀️)

Og der er ingen grund til bekymring, kan vi så også se med lægens ord, det er bare life der går op og ned lidt ekstra for os, og det er jo ikke farligt.

Så jeg er så klar til at fejre vores fødselsdag sammen med jer allesammen, tak for at I er her 🌻🌸 bare twist & shout som Beatles synger lige nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s