Vi hygger med stearinlys & Sveske.. og lader verden passere forbi udenfor ☘️

Hej allesammen..

kender I det, hvor man ikke helt kan sige, om man er glad, eller trist, måske et mix.. bare overvældet i sine følelser? Lige nu har vi stearinlys & Sveske er krøbet ned under dynen,

mens det er intens minus udenfor 🙂 Da vi ringede til min psykiater i dag for at få den hjælp, som vores læge satte i gang.. fik vi det svar, at hun er overbelastet og ikke kan tage os ind. Så vi må prøve andre steder.

Det er også okay, bare ikke så nemt for os. Til gengæld så går det langt bedre med hele den husplan, efter at vi besluttede at få os en brugt bil, der måske skal være rød, eller gul ☀️ Både Teivi & jeg har gul som yndlingsfarve nu, og min favorit blomst er solsikker.

Desværre kræver alle huse en del renovering, men hvis man har mod på det, og har midlerne til det, så giver det jo også en mulighed for at sætte netop vores personligheder i vores nye hjem 🌻

Det har været så on off med det hus-finderi, men vi har kigget rundt & kigget indad, og tror at vi efterhånden ved, hvad vi har af ønsker 💕

Jeg tænker også lidt tilbage på tingene, at det faktisk er lykkedes at slippe af med de aktive traumer og alle tankerne om så mange situationer. Det føles så rigtigt, når jeg nu ikke mere går og får sådan negative følelser op.

Og når jeg lige nu måske bare er lidt overvældet, så er det af ting, der sker nu. Ikke dem, der var ☘️ Teivi sagde lige, at vi virkelig har familiehygge, og jeg er så enig & vi elsker det!

For måske snart 3 år siden læste jeg i psychology today, at man med en stor & krævende indsats godt kan styre, hvad der bliver i ens hoved af minder, og resten sorteres så fra over tid.

Og det er lykkedes 😛 jeg har gemt de gode personer fra hele mit liv, og så mange andre kan jeg næsten ikke huske mere. Det føles også godt. De huse, jeg var i indtil jeg mødte Teivi inkl. dem hvor jeg holdt så mange juelaftener..

jeg kan ligesom det fact, at jeg brugte meget tid der & med de personer der, men hvad der blev sagt & hvad jeg følte, er gået ud.. 🙂 Så nu kan jeg sidde ved siden af Teivi og Sveske og høre musik fra indianerne, og føle at vi også har et meget anderledes liv ift. samfundet omkring os, men det er okay.

Det må gerne være sådan 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s