Vi har så meget brug for en pause.. men det kan vi også tage 🤗

Godmorgen, Teivi har lige lovet Sveske, at vi bare er hjemme i dag.. og bare tager det roligt 🌻

Sveske reagerer altid, når vi går meget, for så er hun jo her alene, og det er kun 2 uger siden, at jeg fik mit angstanfald efter den pause på 10 år med det. I mellemtiden var Teivi i Danmark, hvor efterdønningerne af det anfald klart var der..

og så det, som I ikke har hørt om, er, at vi også i mellemtiden alligevel har været millimeter fra at købe hus 🙂 det er jo en fin ting, men hende der havde huset til salg fik reddet sin økonomi til sidst, og solgte det ikke alligevel.

Det er fint, for de fortjener self. at beholde deres hus, og de elsker det hus ☀️ Men vi var ude at se det, og snakkede videre med hende efter, og skulle have set det igen.

Alt i alt, de planer kom lige ovenpå de 2 andre ting.. så det har været et par vilde uger & nu har vi brug for en pause alle tre, men det kan vi også tage 🤗

Lige nu kigger jeg på sådan rigtig eventyrsne, der daler langsomt, mens det skinner i solen. Og jeg var ude at fotografere flere gange under de her 2 uger, og det bedste for vores psykiske helbred overhovedet er at være kreative, motion & sol og lys og frisk luft.

Så der er en mia. gode ting at tage med, og som vi har lært 🙂 og jeg var faktisk rolig omkring, at vi kunne finde på at flytte, selv om det er forandringer, og jeg lige her har brug for en pause. Det er lidt noget med ikke at overtænke stress..

og sådan gå rundt og sige omg, jeg er så stresset så stresset til sig selv. Det ville kun gøre det værre. Så være rolig, men stresset.. og så vente på øjeblikke som nu, hvor vi kan tage det helt roligt & have pause 💕 Hvad gør I, når I synes livet er lidt stressende?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s