Valentins gåtur & Teivi af sted til Danmark og Finland 🇩🇰🇫🇮

Hej allesammen

Hvordan går det? 🙂 Sveske og jeg passer lige på huset, mens Teivi er i Danmark, og først Finland. Det er de ture med sit arbejde, hun jo har nogle gange.

Og det er super spændende den her gang, for hendes job, hun fik der for et år siden, bygger sig mere og mere op! En af de første ting, hun overhovedet sagde til mig, under en uge inde i vores dengang forhold..

nu er vi jo gift 😀 ..

er, at en af hendes største drømme er karriere. Så det er jeg super lykkelig over, at hun oplever. Og overraskelse.. så købte hun en lille, meget personlig tidlig fødselsdagsgave til mig i Finland! 🇫🇮

Jeg har altid været fascineret af Finland, så det er perfekt derfra! Og det er en håndmalet rensdyr magnet til vores køleskab 😀 den er så perfekt, selv om jeg endnu ‘kun’ har set posen.

Vi går op i, at man jo skal vise kærlighed på alle dage, men alligevel var det lidt sød timing, at vores gåtur til togstationen før hendes rejse var lige ved Valentins dag 😊

Jeg kan virkelig godt lide det med, at vi følges ad derned, også fordi vi fik taget vores bryllupsbilleder der, på den meget flotte togstation her i Tartu, af en af vores gode veninder der er fotograf..

så det er hyggeligt at gå derned sammen, og så tager jeg kameraet med og hygger rundt i Tartu på vej hjem til Sveske 🙈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s