Jeg gjorde det lyst & forår i bloggen, for det er tid 🌴

Hej allesammen..

er I kommet godt i gang med vinterferien? 😊 Jeg har gjort det lyst & grønt her i bloggen, forår.. for det er bare tid. Lige nu bare de headere oppe foroven & om-siden.. men det kommer henad vejen.

Dels er vinteren jo bare ved at slutte, især i Danmark tror jeg, og så er det også bare en lysere tid her i 2018 🇩🇰🇪🇪 Lige nu er vi i gang med, at Teivi skal have en super-spændende arbejds tur til Danmark på tirsdag..

9897E68D-E142-4A8A-8650-D05D7836F708

og jeg skal lige vise, at det jo går helt fint med de hektiske ting, der dog er mere afslappede nu.. på trods af sygdom og andet ☀️

Så tager hun chokolade skildpadder med fra Danmark igen! Vi kan også virkelig mærke, at dagene er blevet endda noget længere nu, det føles skønt.

På trods af de kolossale klima-forandringer her, så ændrer mængden af sollys sig jo ikke, og mængden af dagslys skifter noget mere her mellem sommer og vinter end i Danmark.

74E47D84-4231-49E1-8C85-5A3FFEAE28C9

Så i øjeblikket går det stærkt med at få lyset tilbage 🌻

Der er jo også en mia. skønne ting ved forår, som jeg elsker, så jeg har sat mig for, at den der forværring af mine sygdomme hvert forår og efterår..

ikke skal få lov til at sådan skifte mit fokus til noget negativt.. jeg vil holde fokus på alle blomsterne og at træerne har blade, og solen & kærligheden 💖 Hvad elsker I mest ved forår?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s