Teivi fik mig glad langt om længe! Og hun fortjener de 7 kilo uld 💖

Hej, I må se en kort video til sidst her 😛

Vi har fået sendt intet mindre end syv kilo uld til at lave til garn & strikke til ting!

Så det er meget glad’hed i huset 💖 Og Sveske er faldet i søvn inde i posen, som det hele var i, og blev så påvirket positivt af naturduften, at hun rullede & rullede på gulvet.

Der er uld til et år! For normalt får man under 200 gram. Og det skulle bæres gennem hele byen, det har set godt ud haha.

1A7A5771-0FBD-432C-912E-1098BAAFDF0A

I hele det her eventyr gennem årene.. Teivi fik mig glad til sidst 😛 det er en helt skøn følelse, efter alt der har været. Bare at være g.l.a.d! På trods af sygdom, på trods af hele..

den historie med familie osv. osv, bare glad langt om længe ☀️ Det er, det bedste der er kommet ind i mit liv. Og det er i et samarbejde mellem Teivi, Sveske, mig & gode veninder, at vi har fået hele huset hertil.

omg, hvor føles det godt & lettende, så jeg har bare sovet og sovet i dagevis, og Teivi sagde, at hun også virkelig kan se det. At mit ansigt har fået en friskhed, som det aldrig har haft 😊

7B48CC67-EDE0-4C15-AB00-5F777AEA9646

så jeg glæder mig Så meget til at tage nogle billeder i foråret, når vi ikke er pakket ind i alle de lag til vinteren. Og jeg har ikke skrevet frit og følt mig fri..

for jeg var jo fanget i følelser. Men nu er det bare frihed all over, fri af familiekonflikt, ikke fri af sygdom, men alligevel, for jeg har det jo godt på trods 🌻

Og få øje på, at der er ikke så meget andet, der har tynget, end mobning, familiekonflikt, sygdom & søgen efter et liv, der giver mening for mig.. men de 4 ting har også været store.

Bare være fri nu sammen med mine 2 her i vores lille familie 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s