Jeg er glad for, at vi stadig skal bo her & bygge drømme 🌹

Hej, jeg tænkte på..

hvad drømmer I rigtig meget om? ☀️ Efter at Teivi boede ude på prærien i USA, og bare fra at være lidt trætte efter de år.. så har vi taget meget af den country living,

ikke at vi skal have heste, og synes at en kvinde kun kan gifte sig med en mand.. der er så meget andet, det her med slow living. At man lader tingene tage tid.

Så man kan trække vejret og stadig nå det hele, hvis ikke lige nu så om nogle timer. Det kan verden lære meget af, derovre.. nogle gange lige ride en tur, og så kan man gøre pligter bagefter, når den rækkefølge er mulig.

7B2A93F8-DE13-4842-BC9E-B91B47B473DB

Det er ikke at være arbejdssky, bare at man passer på sit psykiske helbred 😊 overført til vores hverdag i Tartu, så er det virkelig at værdsætte hjemmet og ens lille familie..

og at nogle gange skal vi lege med Sveske, og så kan vi vaske op bagefter. Og de ting kan vi her i vores rede, f.eks. når vi ikke har en stor have, der også skal passes, de ting.

Vi ville jo rigtig gerne flytte, men jeg elsker, at vi til sidst blev boende, ud af et mix af at naboen blev okay, og så at der ikke var det rigtige hus derude.

Men vi valgte jo også den her rede, fordi vi kan se vores drømme i den, og gerne ville bygge op lige her 🌹 og det kan vi nu. Vi er tæt på downtown, og der er okay med naturområder, så vi kan komme udenfor at få ro, når roen herinde ikke er nok.

0CAAD330-1B44-47D8-8C71-4229201BEC19

Og så har vi jo også efterhånden arbejdet så meget på det her sted og lagt så meget hjerte i det. Vi har en historie med vores hjem her, og jeg læste vist engang et citat netop fra country staterne..

at det er, når man har en historie sammen i et hus, at det bliver til et hjem 💕 en del af vores historie her er jo, at Sveske aldrig har boet andre steder, efter at vi tog hende fra kattehjemmet.

Hun hører ligesom til her, og det gør vi også. Der er så meget af det, vi har bygget op over årene, der matcher vores rede nu, så det er lykkeligt, at det er lykkedes at blive her 😊

F.eks. er det i et område, hvor man kan være sig selv.. der er ikke noget med, at man enten skal være overklasse, eller lade som om at man er det. Bare være os selv, og det er, en del af den frihed vi føler. Det er vigtigt for os 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s