Første rigtig langsomme morgen i december 😛 er så sundt & vågnede til en is-storm

Hej med jer alle, glæder I jer til weekenden? 😛

Vi vågnede til en is-storm her, hvor is blæser gennem luften.. når det er stilnet af i aften, så måske i morgen tidlig må min tur ud at tage billeder da kunne lade sig gøre. Men tingene er gode!

Vi er super uheldige med vores naboer, der begge 2 har alt fra kommune til politi mod dem.. og bare sådan deres livsstil påvirker os en del ift. at kunne slappe helt af i vores eget hjem, når de f.eks. skriger af deres lungers fulde kraft ‘fuck you din..’ kl. 2 om natten.. men her til morgen er de stille 😊

Det der med at jul er familietid kan virkelig sætte nogle ud på et mærkeligt spor.. så her i december har der været alt andet end stille omkring os, så den her morgen er så sund 💖

Vi laver hygge & strikker, mens den her isstorm foregår udenfor. Det er virkelig hyggeligt, og den anden dag lavede vi jule-bage-hygge, da der også var nogle timers ro, så vi har pølsehorn! Det var sådan vores version af at bage pebernødder 😛

Så når vi har så mange af de typer omkring os, om det er i vores egen baggrund, eller naboer.. så har vi lært virkelig at være gode til at bruge åndehuller, de timer hvor der er ro. Så med stearinlys & spinde garn, tage billeder af Sveske og hygge.

Det er vel bare sådan noget man lærer med tiden, hvis nogen har børn, kender I så ikke også det, at det kan være så hektisk, så man lærer ligesom at virkelig slappe af, når det ikke er hektisk 😊 bare lidt tanker her fra morgenstunden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s