Mine ønsker til 2018 🤗

Godmorgen, det er blevet tid..

til et af mine årlige indlæg med ønsker til det nye år 😛 bloggen fylder forresten 2 år til nytår!

Det år, vi har haft nu, altså 2017, sagde Teivi og jeg skulle være ‘succesful 17’ & så skal det nu være ‘easy 18’, men det betyder ikke, at alt bare skal være nemt.

Det med easy kan man også forstå som afslappet. Men mest som at vi arbejder mere & mere på vores plan med at flytte ud i naturen til Jõgeva 🐻

Hele det setup, vi tænker os der, det tager nogle år at sætte i værk. Så det er måske ikke lige i det kommende år nu, at det bliver afslappet..

men det, jeg tænker for 2018, er at nå så langt som muligt på dét meget langsigtede projekt. Der nok løber over 3 år.. bl.a. fordi huset der skal renoveres helt igennem og andre ting.

Så skal min pension også vurderes igen her til maj, det skal den hvert 2 år, og jeg tror da, at jeg får den forlænget. Men et af mine ønsker til året er at lære, at der ikke er ting at være så bekymret over..

lære, at selv hvis pension ikke bliver forlænget, at så er det ikke nogen katastrofe 😊 i det hele taget lære at slappe af.

Tilbage i 1800-tallet hed mine ting bekymret-sygdommen, og det er da et langt bedre navn. For den mest gennemgribende ting er, at man tror, der er så mange problemer, og selv de mindste detaljer bliver set som et helt uoverstigeligt problem.

Så jeg vil rigtig gerne lære, at når alle de bekymringer kommer (jeg kan jo ikke kureres for dem).. så i det mindste lære at tænke, at det ikke er virkeligt, der er ikke alle de problemer, som jeg tror.

I det hele taget lære at have sådan en modtanke.. at når jeg tror, at tingene ikke er okay, så er det noget, der er skabt af en kemisk fejl i min hjerne. Det vil jeg gerne få endnu mere styr på i 2018, for det betyder jo noget for glæde i hverdagen, om man går og bekymrer sig.

Så de to ting, vores plan om fremtidigt hjem & lære at slappe af, når jeg bliver så bekymret.. det er mine mål for det nye år 😋 og jeg får nok brug for Teivi’s hjælp til dem, men vi er jo også sammen i alle de ting, vi laver.

Så glæder jeg mig også til i det nye år, virkelig at bruge mine nyvundne batterier på sådan mennesker! Jeg har altid holdt meget af andre, og så i det hele taget have energien til at investere i andre. Det vil jeg gerne 🌹

Hvad er jeres mål for det nye år?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s