Glædelig jul fra os til alle jer, jeg kan slet ikke sige det nok 😊

Hej alle og en 😊

Så meget glædelig jul, jeg kan slet ikke sige det nok. Vil så gerne give alle de bedste ønsker til jer, I giver Teivi og jeg så meget 💕

Jeg er så glad for og taknemmelig, at vi nu har en hverdag, hvor Teivi gav Sveske et lille stykke pap & hun blev lykkelig, lille kat & legede med det i en time med lyd på.. og faldt i søvn efter.. virkelig sødt.

011F86ED-F1C9-40AB-8668-07863C27A945

Der er så roligt nu, og jeg har forklaret gennem så mange indlæg, hvordan der er roligt, og hvordan vi er nået til det.. nu bare tid til at sige så meget tak for, at I viser følelser til os ved at følge med, på vores rejse der bare skal fortsætte & fortsætte 😊

Da jeg gik i sneen og tog billeder, tænkte jeg sådan, at jeg er en der tager billeder & skriver.. det hele i bloggen her, min identitet i de kreative ting.

I noget lignende 12 år tænkte jeg mig som fremtidig forfatter.. men den der kloge type, der ved hvem Nixon var, og har læst en masse bøger, det er ikke mig..

jeg skriver bare, de ting jeg tænker, ufancy som det er 😛 Og så elsker jeg at vise jer de små øjeblikke i vores hverdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s