De smukkeste ting kan være lige rundt om hjørnet 💕

Hej, her i en december, der kan være hektisk..

i aftes gik vi nede i den sneklædte park og snakkede om det, at det er så nemt at blive fanget i julestress.. og så hjælper det for mig at tænke på, at ift. for bare seneste jul & især den for to år siden..

de smukkeste ting kan være lige rundt om hjørnet, som at vi her i 2018 oplever hele årets fejring af, at Estland har været sit eget land i 100 år, og det bliver en gigantisk fejring her 💕

Jeg tænker ikke så meget over, at det man fejrer jo er krig og besættelse, der slutter.. de unge her har ikke oplevet det, og vi skal bare nyde at være i den smukkeste fejring 😊

Også bare i hverdagen, kan de smukkeste ting være lige rundt om hjørnet. Jeg får jo stadig mange ting fra mine diagnoser, men vores mål har været bare at kunne håndtere det hver gang.. og det gør mig noget følelses-ting, at vi er nået til det.

Og hukommelsen virker jo som en computer, der har begrænset med plads & i takt med at vi oplever & oplever her, og jeg går på ture ud at fotografere, så kommer der nye minder ind..

der erstatter alle de der gamle 😛 en af de ting, jeg virkelig ar lyst til at fortælle jer er, et resultat af at det går bedre. Jo mere jeg selv har kontrol over hverdagen, og de reaktioner jeg kan få i følelserne..

så kan jeg også selv langt mere styre, hvad der gemmes i mit hjerte af oplevelser 😋 Og mit Danmark nu er alt det skønne ved at snakke med dem vi kender der & min tid på efterskolen..

hvor jeg jo kom som et alternativ til at blive fjernet helt.. og de år var på så mange måder nogle af de vigtigste i mit liv 😊 Det var, første gang jeg lærte noget andet. Sådan i livet.

Så det er, ligesom at tingene gentager sig.. Teivi & jeg har kunne lære hinanden så meget, og gør det stadig, og får hinanden ind på spor, vi aldrig selv havde fundet.. lærer en ny måde at leve, have hverdag, tænke, føle på 💕

Hvad har været de mest skelsættende ting for jer?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s