Lamaer (kind of), gåtur i sneen, shopping og kaffe date 🤗

Godmorgen allesammen

Velkommen et stykke ind i julemåneden 😊 jeg tænkte på først  at blogge i aften, når vi har været nede til den store åbning af julelysene i byen!

Men når vi også var på den skønneste date i går, så ville jeg jo ende med slet ikke at kunne have det hele i et indlæg hihi. Men vi fandt ud af, i bladet fra centeret her, at der ville være alpakaer udenfor!

De er næsten lamaer, men som I måske har læst, så er Teivi besat af de her, for de giver det bedste uld overhovedet at lave garn af 😀 så hun var så sød, da hun så, at vi kunne se dem nede i byen..

for hun var meget begejstret! Og har så gerne ville ud til alpaka farmen her i Estland & så kom den til os i stedet 💕 Det er iskoldt her, men vi fik hele alpaka oplevelsen!

5902D03C-D231-430F-9452-F3447A112FF4

Der var skønt, og koldt! 🧣 Der er jo driver af sne her, så vi måtte ‘flygte’ ind på vores yndlings cafe, der er meget skandinavisk.. kunne godt ligge i København.. og der fik vi de bedste pandekager amerikansk stil..

med sirup & karamel sauce. Det var så godt! Og de har en kaffe, der hedder Tartu’s største kaffe, og jeg elsker den 😛

Der var ret juletravlt derinde, men det gav en stemning, der var sådan livlig, mens det tit er helt roligt derinde, og det er jo kun godt at få forskellige oplevelser & det var så hyggeligt, de havde også sat julelys op!

Da solen begyndte at forsvinde helt, blev det Virkelig koldt, men vi fik også lige kigget i centeret, og skal på nytårs shopping 👚

7B48CC67-EDE0-4C15-AB00-5F777AEA9646

Hvordan skal I holde nytår? Vi har det altid helt roligt herhjemme, og ser fyrværkeri fra vinduet.. her i Estland er det ikke så meget private, men mere byen der laver et kæmpestort fyrværkeri ved midnat, og så skal vi prøve at bestille sushi for første gang 🍱

vi elsker sushi temmelig meget, men har det kun til sådan specielle dage.. ps. alpakaerne er tilbage nede i byen den 23.!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s