Det, som jeg er allermest stolt af & som er nyt, men bygger ovenpå.. 💕

Hej allesammen

Så blev julelysene tændt her i Tartu 🌌 Lidt længere nede viser jeg uni’s julelys, og Rådhuspladsen var pakket med folk, så vi må lige vente til et roligt tidspunkt der, så kan jeg tage billeder af det også. Flot er det!

Her i starten af december, er der kommet noget splinternyt, der bygger ovenpå oktober & november, der bygger ovenpå..😛

59252D66-CD52-4758-907C-E8B46915F4F5

Jeg har ganske enkelt energi, eller rettere.. jeg mister ikke 4/5 af mine batterier på at bekymre mig.. det, som især mine tvangstanker og angst gav. Hele, hele tiden hvert minut i alle vågne timer –

er tingene okay, crasher vi pludselig, hvordan har folk omkring os det, hvad hvis vi pludselig ikke har penge, og hvis der sker noget med Sveske, og så kan vi blive ramt af en bil og så og så.. og vi har bare slukket for det 💕

oh my.. hvor er det skønt, at jeg i den her weekend har kunne tage på lange ture i Tartu både fredag, lørdag og søndag.. hvilken forskel det gør i vores hverdag 🤗

A0D8FACF-E266-4D2D-A829-45F325483CB9

Og jeg glæder mig til shopping nu, for der er ikke en masse tanker om, hvis vi slet ikke kan finde godt tøj og hvis og hvis..👚

Jeg kan også godt se her i december, at alt det analyse af, hvad der, f.eks. i den her situation, fik os til at nå det her gode punkt.. at det var nok der i sommer, da vi fandt ud af det og det, og så kom i en masse følelser og.. bare sluk for al den analyse også, og være glad for bare at det er godt 😊

AB0F3C9F-3E0E-4EF5-AAE0-A6F7ADF1B81A

Og droppe millioner af tanker om, hvad der præcis ledte til, at det er godt nu.. og med alle de tvangstanker forduftet, har jeg slet ikke interesseret mig for, hvordan det står til i min familie, de er jo fortid –

og en ting, som angst & tvangstanker er, det er virkelig at overtænke fortiden. I stedet for bare at have en fod i fremtiden og en solidt plantet lige nu og her 😋

Og kunne sige at det, at vi er nået til at have så god en hverdag, er det jeg er allermest stolt af overhovedet 💕 og at vi klarede det stort set uden hjælp, da vi havde mest brug for hjælp.. det kunne angst og tvangstanker også godt tænke sig at overtænke 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s