En julehilsen med kærlighed her fra iskolde Estland 😊

Hej allesammen 🌌 sidst det ikke sneede her var i tirsdags, tror jeg.. og det er kraftigt og varer hele ugen.

Lørdag er der nede i byen alpakaer, der ligner lamaer meget, men for Teivi er der kæmpe forskel, for de her giver, det bedste uld man kan få at lave til garn! Så vi er super spændte på at komme ned til dem 😛

3AB32343-0074-463F-A68D-3AF94F4196E4

En lille julehilsen herfra iskolde Estland, nu når vi endelig er i julemåneden, har glædet mig siden august! Så i dag, perfekt på den 1. tog jeg kameraet med ud i snedriverne.

Der var helt stille og kun mig der, så jeg gik helt i ro, og nød det sådan rolige sne, der faldt lige der.. jeg elsker bare at kunne forsvinde ind i tanker & alt det kreative & følelser 😊 det er, der jeg har det bedst..

har I også, at en stemning ligesom altid har væres jeres rette element.. for mig har det altid været helt roligt og med dybe ting som natur & en masse følelser.. og hygge 🌌

CF26154B-B49B-4171-838E-D75C554BD179

Teivi tog også et kalenderlys med hjem fra Danmark.. det er hyggeligt at have en lille del her. Jeg glæder mig også rigtig til, at I skal se min nye kop med isbjørne på! Den passer perfekt til den her december 🐻 hvordan er I kommet i gang med julemåneden?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s