Teivi i Danmark & jeg ser valg hele natten 🌌 og ude i Tartu

Hej allesammen

Vi fik sendt Teivi med toget til Tallinn, der er hovedstaden her (det svarer til København-Aarhus i afstand), og så skal hun med en taxa klokken 4 i morgen tidlig..

I Danmark skal hun så til et møde, flyver tilbage samme dag (altså i morgen onsdag), og tager så toget hjem torsdag..

så det er lidt hektisk, når vi også havde alt det med naboen, men vi klarer jo tingene altid 😊 Sveske er virkelig blevet voksen! Hun tager det så fint, at Teivi ikke er hjemme.

Vi var ude med vores nye kamera, da vi gik gennem byen til toget & jeg tog også billeder på vej hjem, hvor vi havde sne 🌌

Banegården her er ret populær til netop det, og vi var der sammen med to andre brudepar, der også fik taget billeder den dag.

Nu skal jeg følge valget hele natten, indtil det er slut, for jeg går en del op i at følge med i Danmark. På et tidspunkt kæmpede jeg lidt med, hvad der er mit hjem & det er begge lande 💕

ahh, Teivi mødtes med en gammel veninde, som jeg også lærte at kende, men vi fik for travlt alle 3, og har faktisk ikke snakket siden vores bryllup for tre år siden..

men vi fandt virkelig hinanden igen, og Teivi fortalte om min angst & vores genfundne veninde kendte alt til angst, for nogle af hendes kollegaer er meget påvirkede af det. Skøønt med en, der rigtig forstår 😊

Og i personlighed er vi rigtig ens, for hun arbejder også meget & fritiden er helt stille med serier i sengen og alt det rolige. Så vi glæder os rigtig meget til at ses mere 🤗 Så det går godt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s