Nyt kamera måske i dag!

Godmorgen, vi har virkelig sovet længe i dag!

Men havde også sindssygt brug for det, for vi alle 3 i huset er i gang med at lære for tiden. Det, som jeg skal øve mig i, er, at alle vores dage er gode, selv om ikke allesammen er rosenrøde.

Vi kommer ikke længere ned på et niveau, hvor en hel dag kun er en kamp & det skal jeg lige øve mig i også at tænke, så jeg ikke bliver så bekymret 🌹

Så er det jo også friyay! Vores fredage er altid super rolige, men alligevel er det rart, at det er sådan det med fredag, som folk nu har & vi også har.

Teivi’s ferie slutter på mandag, og så skal hun til Danmark i en enkelt dag, og flyver så tilbage samme dag. Hun er ikke så vild med transport, det er meget drænende, så vi prøver på at minimere tiden væk så meget som muligt 🙃

Vi får måske også vores nye kamera i dag, eller senest på mandag, og jeg glæder mig 🤳 Vores gamle gik i stykker, så en del af de billeder, som I har set på det seneste, er taget med iPad.

Det er egentlig et okay kamera i den også, men det er bare sjovest, når vi også kan gå rundt i området og tage billeder. Det ville se lidt sjovt ud med iPad 😛 Hvad skal I bruge fredagen på? Og weekenden?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s