Pludselig er tiden gået.. har jeg virkelig skrevet, siden jeg var 10 år? 😛

Glædelig weekend!

Hvordan nyder I den? Teivi spinder garn i solen, der strømmer gennem vinduet, for det er så koldt her. Så kommer solen jo tit frem 🌻 Og Sveske sover inde på sengen. Hygge.

Det gik op for mig, at jeg har skrevet, siden jeg var 10 år, og i starten var det self. ikke så lange tekster og sådan, men de skal tælles med.

Så tiden er virkelig gået.. og det har så været en del af mig i 23 år 😋 Jeg kan også huske, at jeg gik enormt meget op i at gøre bogstaverne fine, da vi skulle lære at skrive.

D85A1CF1-EB57-41AB-9509-830A21F44002

Og så fine at min lærer syntes, det tog alt for lang tid at skrive et bogstav, men jeg tror, det byggede op mod der i 4. klasse, hvor jeg skrev mit første manuskript.. om heste 🐴

Det er sjovt, at det self. startede med bare at være spændende at skrive, og kunne udtrykke min lidt vilde fantasi i ord.. en måde at få alle følelserne & tankerne ud på.

Og så over årene er det vokset til, at uden skrivning ville Teivi være gift med en anden.. jeg ville bare ikke være mig uden det. Og der er det også, at min vejleder på uni snakkede om..

at det med historiefortælling virkelig er dybt i mig, at kunne udtrykke mig gennem historier 😊 Det er også derfor, at jeg elsker udviklingen af sociale medier, for det er jo netop i mange tilfælde platforme til det.

DDF37584-3C2E-4AD5-9C36-CB8B691DBB2E

At kunne fortælle om sit liv. Det startede også med, at jeg skrev fiktion, men jeg kunne slet ikke lade være med at blande min hverdag ind i det, ikke bare som inspiration..

men det rigtige for mig er at skrive realistisk om min hverdag & alle de følelser der hører med 💕 Kan I lide at skrive? Og hvis I skulle skrive en bog, hvad skulle den så være for en?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s