Efter vi lagde langsigtet plan, er vores rede virkelig kommet på plads 😋

Godmorgen

Så har vi endelig ferie, og kunne sove længe for første gang i lang tid 🤗 men det jeg først lige har lyst til at fortælle.. hvordan det går med mit selfie-projekt.

Det er lidt sjovt, for de selfies hvor jeg for et par dage siden tænkte, at der så jeg ud til at have det godt.. kan godt se her nogle dage senere, at jeg bare ikke var lige så langt humør-mæssigt.

Men der er jo netop ikke noget galt i, tidligere at have været på et andet punkt, end man er nu 😊 det prøver Teivi virkelig på at lære mig, at det er fint at have været anderledes tidligere.

2D30C31F-A970-4F12-B07D-F8057AE6955C

Det betyder ikke, at det før var dårligt. Noget, jeg har haft lidt svært ved sådan i mine tanker. Men det løser sig mere & mere, i takt med at vi bygger rede 🌹

Det, der kom med da vi lagde fremtidsplaner, var at vi fandt ud af & virkelig fik snakket om, og tænkt os frem til.. det vi ønsker, så vi fik sat ord på det.

Og så er vi måske nok ikke i vores permanente omgivelser, som vi skal have for evigt.. men det, at vi nu er helt klar over, hvad vi ønsker af sådan vores rede & hverdag..

har fået os til at bygge dét, så meget vi kan her hvor vi er lige nu & så er det jo netop fint, at vi er her nu & så et andet sted senere 😋 den ting igen med at acceptere, at det ikke kun er det mest udviklede, der er godt.

Så vi har flyttet rundt på møblerne, smidt lidt flere ting ud, skal ud på vinter-gåture & nyde lige her hvor vi er. Og vi skal her i ferien male køkkenskabene, efter at vi jo malede væggene i køkkenet 😊 glæder os!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s