Første sne & ferie & hjemme-strikkede vanter 💕

Godmorgen, det har sneet hele natten her i Estland 😛

Jeg elsker sne så har virkelig ventet spændt, og især den første sne er så fin og hyggelig. Sveske kan slet ikke huske, hvordan sne ser ud, for hun var en meget lille killing, sidst hun så det.

Men nu satte hun sig i vinduet, og bare kiggede 😋

Så det er rigtig god timing, at vi også er i gang med at strikke de fineste vanter. Vi fandt ud af lidt henad vejen, at det tøj vi selv kan lave, der får man virkelig, lige det man ønsker 😊

Og selv om det er Teivi, der strikker, så elskede jeg virkelig på efterskolen at være i design-rummet & krea-rummet.

Er de ikke hyggelige? 🤗 og så med min hjemmestrikkede hue med rensdyr og det hele. Vi kommer ikke til at fryse i selv -30c.

Vi prøver virkelig på at bygge op mod den hyggeligste familiejul, en ting som vi jo altid har ønsket begge to, men aldrig haft. Så nu skaber vi det med julelys & and, bare Teivi og jeg, og laver jo også julekalender til Sveske med godbidder og legetøj i 😊

Da vi boede i Danmark, og Teivi endnu ikke talte lige så godt dansk som en dansker, det gør hun nu.. der lærte hun rigtig meget ved at se den der julekalender Jul i Valhal, det var sådan rigtig hyggeligt..

og nogle ord hun ikke lige mødte ellers, så der fik vi også det ud af at se det sammen 🌹 Snart sætter vores by Tartu julelys op, som de altid gør rigtig meget ud af i hele byen.

Det er sådan lidt et event hvert år, at alle skal ned i downtown og kigge, og så kommer der jo julemarked, som vi har ferie til i år.

For vi har ferie fra i morgen af og så igen til jul. Så endelig skal ting som julemarked heller ikke presses ind midt i arbejde. Glæder mig virkelig 🙃 hvad skal I til jul?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s