Hvorfor skulle min angst da blive så stærk igen? Vores hverdag er jo solid 🌹

Hej allesammen

Jeg har jo skrevet i så mange år, at jeg slet ikke kan tallet mere.. men det, jeg har fået sat sammen i de her seneste indlæg, det er, det jeg ønsker at lave 🤗

Teivi & jeg har meget støttende overfor hinanden snakket om to ting. På et tidspunkt sige, at det vi er kommet til også kreativt som med min skrivning..

B5501369-06AD-455B-BDEA-7DCCB4A8B846

det faktisk har nået, det mål vi ønskede & hvorfor skulle vi ikke være i stand til at så holde det som den ting altid? 😛 når vi kan nu, så kan vi da sikkert også om et år og flere år.

Tro på en selv. Så er der også dén ting ift. især min angst & tvangstanker, at når vi har et super solidt hjem med den stemning, vi har en beroligende Sveske hos os & vi har hinanden.. vi er i skønne Tartu i Estland..

A0D8FACF-E266-4D2D-A829-45F325483CB9

så må selv mine tvangstanker jo erkende, at tingene ikke ryger ned igen, i de problemer der var 💕 og når sådan min angst prøver at sige til mig, at der kunne jo ske alt muligt..

så lægge 2 og 2 sammen, kigge på vores hverdag.. og sige til mine sygdomme, at de lige skal få sig et liv 😋 vi er meget tæt på sne herovre! Og jeg glæder mig så meget til vinterhygge, og vi har skaffet batterier til vores vildt hyggelige lyskæde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s