Rigtig god efterårsferie til alle, meget snart 🍇

Godmorgen

Teivi og mig & Sveske ønsker jer alle den skønneste efterårsferie, meget snart 🍇 skal I ud at rejse?

Der er de fineste vilde vindruer her i Estland, men det er lidt for nordligt her, til at de rigtig bliver til noget. Men flotte er de ☀️

Jeg så inde på DR, at der bliver trafikkaos, fordi alle skal på ferie. Men jeg håber alligevel, at hvis I skal afsted, at det så går smertefrit. Vi kan ikke rejse, når vi har Sveske, og har heller ikke lyst til det lige i de her år.

Vi har jo så travlt med at bygge rede 😛 men engang vil vi gerne på nogle rigtige ture, og Teivi har aldrig set Skagen og Randers Regnskov, og det er en mia. år siden, da jeg havde mine bedsteforældre, at jeg brugte alle somre der.

Så det vil vi supergerne. Og så drømmer jeg jo stadig om, at Teivi skal vise mig USA, både Arizona & ude på prærien. Jeg vil gerne vise hende Norge! Har I været der?

Bare rigtig god ferie allesammen, og nyd den rigtig meget med familie & veninder ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s