En oktober-søndag med hygge indenfor ☔️

Hej, det regner virkelig! Men det er hyggeligt ☔️

Nu har Teivi & jeg jo i et par uger haft en masse følelser kørende, og det er godt, for vi får det godt af det. Ikke lige mens det hele står på, men nu.

Så nu har jeg lavet tidlig aftensmad, Sveske sover ved siden af at Teivi strikker & i går var vi på den skønneste tur i botanisk have med rigtig efterår og farver.

De havde den her lille fine udstilling med dekorationer 🌻 og farverne var så skønne! I Danmark er der næsten hvert år det der lange efterår med gyldne farver.

Det har der for en af de eneste gange været i Estland, det er virkelig sjældent her, så vi har nydt det! Med en masse billeder & da vi satte stearinlys op i hele huset, som et finish på vores rede-projekt 🍁

Jeg glæder mig så meget til at vise jer alle de efterårsbilleder, vi fik taget. I har set et par af dem de her to dage. Nu er det så meget kaffetid, for det regner & regner, og jeg har tændt stearinlysene ☕️

Hvordan kan I bedst lide at hygge på den her årstid? Vi går jo så meget op i, at det skal være familietid. Det er så hyggeligt her i vores lille rede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s